Škafet

104,00 

* Porez na dodanu vrijednost (PDV) je uračunat u cijenu

Hrvatska kuharica u ladici. Ladica i knjiga? Koga briga! 🙂

 

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Količina

Opis

Hrvatska kuharica u ladici. Autor knjige Mate Janković okupio je 36 ponajboljih hrvatskih kuhara iz 33 najbolja hrvatska restorana i izradio sjajnu kuharicu koja sadrži 155 recepata; predjela, glavnih jela i slastica. Knjiga je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. Autor senzacionalnih fotografija je Maja Danica Pećanić.

”Hrvatska kuharica nije samo knjiga recepata.
Hrvatska kuharica je putovanje kroz tradicijsko kulinarstvo naše zemlje kojim se utiru putevi stvaranja identiteta cjelokupne hrvatske gastronomije. Ujedno ova kuharica obilježava i jednu od važnijih faza u povijesti hrvatske gastronomske i restoranske scene.”

Više informacija o Hrvatskoj kuharici možete pročitati ovdje: https://plavakamenica.hr/2017/08/15/mate-jankovic-knjiga-hrvatska-gastronomija/ ili prelistati ovdje: https://shop.skolskaknjiga.hr/e-prelistaj/061199.html#/page/1

Hrvatsku kuharicu smjestili smo u ladicu (škafet) daske za rezanje i posluživanje. Ladica služi za spremanja namirnica koje se poslužuju ili za ostatke od rezanja koje ne koristite nego ih jednostavno istresete u kantu ili sačuvate za kasnije. Obložena je pleksiglasom koji se lako čisti i briše krpom ili papirom i na taj način ne upija mirise i tekućinu. Daska je izrađena od masiva jasena i može se personalizirati.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Dimenzije 28 × 35 × 8 cm
X