Gourmet party box

91,80 

* Porez na dodanu vrijednost (PDV) je uračunat u cijenu

Gurmanska party kutija napunjena biranim hrvatskim delicijama. Pikado na najjače!

Dostupno uz narudžbu

Količina
Kategorije: ,

Opis

Koliko se puta desilo da vas u zadnji čas pozovu na neformalno druženje ili u goste i kažu da ponesete nešto za grickati? Ili vam baš večeras dolaze frendovi na tekmu, a cijeli dan zbog posla i obaveza niste stigli pripremiti nešto za njih! Možda želite darovati nekoga ili jednostavno počastiti sebe?

Pripremili smo za vas odabrane vrhunske proizvode malih hrvatskih proizvođača koji će zadovoljiti svaku publiku.

U drvenu kutiju smjestili smo: domaću salamu s pistacijima (250g) i salamu crne slavonske svinje (250g), vakumirani dalmatinski pršut (150g), stisnute čvarke (100g), 6 mjeseci odležani miješani sir (230g), kravlji sir s maslinama (180g), teglicu zelenih maslina (190g), crnu pastu od maslina (20g), domaće grisine (200g), namaz od smokve (20g), kapare (20g), ekstra djevičansko ulje s aromom ružmarina (15ml), smokvenjak (60g) i džem od naranče (20g).
U kutiji se nalazi i drvena daska na kojoj možete sve poslužiti i koju ćete još puno puta koristiti za slične aktivnosti.😉

Količina namirnica (cca. 2000g) dovoljna je za društvo od desetak odraslih osoba, a ako uz to trebate bocu vrhunskog vina ili pjenušca, pošaljite nam upit – imamo zanimljiv izbor.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Dimenzije 37 × 26 × 9 cm
X