Cvijet soli

6,70 

* Porez na dodanu vrijednost (PDV) je uračunat u cijenu

Senzualno naglašava i obogaćuje okus hrane i odlično se sljubljuje s mnogim jelima.

Količina
Kategorije: ,

Opis

Cvijet soli s crnim tartufom, mediteranskim biljem, chili paprikom ili plavcem malim. Obogatite svoja jela vrhunskim aromama!

Zbog svoje je senzualnosti omiljen začin mnogih svjetskih chefova. Cvijet soli je pun savršenih oprečnosti, kao i sama priroda: unatoč vrlo krhkoj teksturi, okus mu je bogat i kremast. Senzualno naglašava i obogaćuje okus hrane i odlično se sljubljuje s raznim salatama, morskim i mesnim specijalitetima ( osobito janjetinom i teletinom), kuhanim povrćem, povrćem na žaru te toplim i hladnim predjelima.

Osim što je puno zdravija i čišća od morske standardne soli, cvijet soli će poput vrhunskog maslinovog ulja pretvoriti okus običnog jela u pravi kulinarski specijalitet.

Za vas smo pripremili 4 začina pomiješana s cvijetom soli (Makarska), po našem mišljenju trenutno najkvalitetnijom soli na domaćem tržištu. Aromatični (turopoljski!) crni tartuf, mediteranski začini (bosiljak, peršin, mažuran, ružmarin, timijan, origano, komorač, lavanda, vlasac, luk, češnjak, kadulja), chili paprika (srednje ljutine) i plavcem malim. Više o cvijetu soli i njegovoj upotrebi možete pronaći u našim pričama.

Izražena cijena odnosi se na cvijet soli zapremine 80g, pomiješane s mediteranskim biljem, chili paprikom ili plavcem malim. Cijena cvijeta soli s crnim tartufom iznosi 11,30€.

Dimenzije proizvoda: 85x85x25mm

Težina proizvoda: 100g

X