Beeram

28,00 

* Porez na dodanu vrijednost (PDV) je uračunat u cijenu

Vintage kombinacija drveta i metala čine ovaj unikatni otvarač maštovitim poklonom za pivske gurmane.

Količina
Kategorija:

Opis

„Mislim da je sad dobro vrijeme za jedno pivo“, izjavio je slavni američki predsjednik Roosevelt nakon potpisivanja New Deala, dokumenta koji je otvorio put ukidanju prohibicije. „Radim do trenutka kad je vrijeme za pivo“, otkrio je kultni autor Stephen King.
Svaki pivski gurman zna prepoznati trenutak koji zaslužuje svoje pivo. Kad je vaše vrijeme za omiljeno piće? Na kraju dana, prije spavanja, nakon jela, u dobrom društvu oko roštilja? Svaki pivoljubac ima svoj ritam i ritual ispijanja „tekućeg kruha“ ili „kraljevske hrane“, kako ga je nazivao Shakespeare.
Vrijeme za pivo je vrijeme za odmor ili opuštanje, uvertira u dobar provod, malo privatno slavlje nakon dobro obavljenog posla i dostojan ispraćaj napornog dana. Trenutak otvaranja „tog“ piva je mali, intimni ritual gušta i slobode. Zato je unikatni, intimni otvarač za pivo koji se može personalizirati gravurom omiljene mantre idealan poklon za sve pivoljupce. Ne poklanjate „samo“ otvarač za pivo: darujete im osjećaj kojeg su čekali cijeli dan.

Dimenzije proizvoda: 370 x 110 x 110 mm

Težina: 500g

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 11 × 37 × 11 cm
X