Image Alt

Dostava

Na području Republike Hrvatske dostava se obavlja putem kurirske službe DPD. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen kupcu, odnosno primatelju vrati Kreativnom laboratoriju jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten e-poštom ili telefonom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod na zahtjev kupca ponovno dostavi na adresu kupca odnosno primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme u maloprodajnom prostoru Kreativnog laboratorija uz prethodnu najavu.

Rok isporuke je najviše sedam radnih dana od dana uplate, osim u posebnim situacijama o kojima ćemo Vas na vrijeme obavijestiti (npr. narudžba znatnih količina proizvoda, personalizacija proizvoda, vrijeme trajanja godišnjih odmora) kada je rok isporuke po dogovoru. U slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile, ne preuzimamo odgovornost.

Trošak dostave (za iznos narudžbe u vrijednosti jednakoj ili manjoj od 1.000,00 kn) dodatno se zaračunava u cijenu i iznosi 32,00 kn + PDV na jednu adresu. Ukoliko je vrijednost narudžbe veća od 1.000,00 kn, dostava je besplatna na jednu adresu.

Naručene proizvode moguće je, uz prethodni dogovor, i osobno preuzeti u našem prostoru (Kneza Mislava 10, 10410 Velika Gorica) uz predočenje  potvrde o provedenom plaćanju narudžbe.

Za područja izvan Republike Hrvatske dostava se naplaćuje ovisno o zemlji dostave te Vas molimo da se za dogovor javite e-mailom ili telefonom.

Prije isporuke svaki proizvod provjeravamo da nije oštećen. Naručen proizvod biti će složen na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti na e-mail adresu info@mediteranart.com te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Ukoliko u roku od 10 radnih dana ne primite naručene proizvode molimo Vas da nas odmah obavijestite na e-mail adresu info@mediteranart.com kako bismo riješili situaciju.

Ukoliko imate reklamaciju molimo Vas da nas o tome obavijestite u roku 24 sata od primitka pošiljke. U slučaju povrata proizvoda kupac je dužan uputiti reklamaciju Kreativnom laboratoriju d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

X