~ Svi proizvodi se mogu personalizirati logotipom ili tekstom po vašoj želji


O nama

Proizvodi trajne vrijednosti

MediteranArt – brend Kreativnog laboratorija pod čijim nazivom od 2007.godine osmišljavamo i izrađujemo unikatne proizvode namijenjene darivanju poslovnih partnera i dragih osoba.
Vizija izrade naših proizvoda orijentirana je prema prirodi i izvornim hrvatskim resursima.
Surađujemo s provjerenim proizvođačima prehrambenih proizvoda, umjetnicima, tradicijskim obrtima, i starim zanatlijama koji njeguju slične interese i ljubav prema oblikovanju. Ambalažu izrađujemo suvremenom tehnologijom od ekološko prihvatljivih materijala gdje veliku pozornost posvećujemo svjetskim trendovima u dizajnu i novim dostignućima u kulturi darivanja. Proizvode izrađujemo ručno i personaliziramo ih tekstom ili logotipom (gravura, tisak, naljepnica, privjesnica ili ispisivanje teksta na proizvod).
Svakodnevno obogaćujemo iskustva da bi naš krajnji proizvod bio baš onakav kakvim smo ga zamislili. Poštujemo rokove, trudimo se udovoljiti vašim potrebama i uživamo u onom što radimo…

Posjetite nas u našem showroomu ili kontaktirajte kako bi zajedno osmislili jedinstveni proizvod za vaše potrebe i svaku prigodu (tailor made).

Veselimo se vašem dolasku!

Reference

Impressum

KREATIVNI LABORATORIJ d.o.o. (CREATIVE LAB Ltd.)
www.kreativni-laboratorij.hr
www.goldenoliveoil.com
www.mediteranart.com