~ Svi proizvodi se mogu personalizirati logotipom ili tekstom po vašoj želji


Dostava

Na području Republike Hrvatske dostava se obavlja putem kurirske službe. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen kupcu, odnosno primatelju vrati Kreativnom laboratoriju jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten e-poštom ili telefonom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod na zahtjev kupca ponovno dostavi na adresu kupca odnosno primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme u maloprodajnom prostoru Kreativnog laboratorija uz prethodnu najavu.

Rok isporuke je najviše sedam radnih dana od dana uplate, osim u posebnim situacijama o kojima ćemo Vas na vrijeme obavijestiti (npr. narudžba znatnih količina proizvoda, personalizacija proizvoda, vrijeme trajanja godišnjih odmora) kada je rok isporuke po dogovoru. U slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile, ne preuzimamo odgovornost.

Trošak dostave (za iznos narudžbe u vrijednosti jednakoj ili manjoj od 1.000,00 kn) dodatno se zaračunava u cijenu i iznosi 30,00 kn + PDV na jednu adresu. Ukoliko je vrijednost narudžbe veća od 1.000,00 kn, dostava je besplatna na jednu adresu.

Naručene proizvode moguće je, uz prethodni dogovor, i osobno preuzeti u našem maloprodajnom prostoru (Kneza Mislava 10, 10410 Velika Gorica) uz predočenje  potvrde o provedenom plaćanju narudžbe.

Za područja izvan Republike Hrvatske dostava se naplaćuje ovisno o zemlji dostave te Vas molimo da se za dogovor javite e-mailom ili telefonom.

Prije isporuke svaki proizvod provjeravamo da nije oštećen. Naručen proizvod biti će složen na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti na e-mail adresu info@mediteranart.com te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Ukoliko u roku od 10 radnih dana ne primite naručene proizvode molimo Vas da nas odmah obavijestite na e-mail adresu info@mediteranart.com kako bismo riješili situaciju.

Ukoliko imate reklamaciju molimo Vas da nas o tome obavijestite u roku 24 sata od primitka pošiljke. U slučaju povrata proizvoda kupac je dužan uputiti reklamaciju Kreativnom laboratoriju d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.